«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie ‘Verdienmodellen’

De vierde Meet The Pro sessie van 2015 gaat over verdienmodellen voor je band en vindt plaats op maandag 12 oktober op het Popunie kantoor.

Hoe zorg je naast optredens en cd verkoop voor alternatieve inkomstenbronnen, zoals subsidie, crowdfunding, auteursrecht, sync inkomsten en leningen. We hebben de volgende professionals weten te strikken:

Lijne Kreupeling
Lijne Kreupeling helpt artiesten vanuit haar managementburo For Artistic Reasons. Ze doet oa. het co-management van Within Temptation, maar helpt ook artiesten die aan het begin van hun carrière staan, zoals Sevdaliza.

Mathias Janmaat
Mathias Janmaat is gitarist en songwriter voor o.a. Bombay en Cheaters. Tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam is hij bij de bands Voicst en Dazzled Kid gaan spelen en hieruit is een samenwerking ontstaan met songwriter Tjeerd Bomhof. Samen hebben ze voor onder meer Sandra van Nieuwland en Krystl geschreven.

Roy Cremers
Roy Cremers is initiator en directeur van Voordekunst, hét Nederlandse platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Roy studeerde kunstgeschiedenis en communicatiewetenschappen en werkte eerder bij het Stedelijk Museum, Foam en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij heeft al meerdere bands gemanaged en zal deze avond het gesprek weer hosten.

Extra informatie
Datum: maandag 12 oktober
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur (contant)
Wij zorgen voor een drankje!

Geef je op via de aanmeldpagina