«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie ‘Hoe scoor ik boekingen?´

De vijfde Meet The Pro sessie van 2015 gaat over hoe boekingen te scoren en vindt plaats in de Popweek op woensdag 11 november op het Popunie kantoor.

Hoe zorg je voor optredens, wat zijn de trucjes om het zelf te regelen en natuurlijk de do’s en dont’s. En wat is het voordeel van een eigen boeker? Voor de antwoorden op deze en vele andere vragen hebben we de volgende professionals weten te strikken:

Maarten Middendorp
Maarten is werkzaam als boeker en promoter bij Agents After All. Hij behartigd de belangen van o.a. DI-RECT, Dotan, HAEVN, Handsome Poets, Orange Skyline, Rondé en The Brahms.

Majel Blonden
Majel is jarenlang programmeur geweest van het Paard van Troje. Inmiddels is ze directeur van dat podium maar ze weet als geen ander uit te leggen hoe de boekingswereld in elkaar steekt.

Rikke Korswagen
Rikke is gitarist/manager bij Half Way Station en sinds kort boeker bij Momentum Agency (oa. Birth Of Joy en DeWolff). Hij weet als geen ander hoe je op een DIY manier dingen voor elkaar krijgt, zeker ook op boekingsgebied.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij heeft al meerdere bands gemanaged en zal deze avond het gesprek weer hosten.

Extra informatie
Datum: woensdag 11 november
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur (contant)
Wij zorgen voor een drankje!

Meld je aan via de aanmeldpagina