«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie ‘Manage je band’

De derde Meet The Pro sessie van 2015 gaat over het managen van je band en vindt plaats op dinsdag 30 juni op het Popunie kantoor.

We gaan dieper in op het (zelf) managen van je band. Hoe zorg je dat de neuzen dezelfde kant op staan, hoe kan je taken verdelen, hoe maak je een lange termijn planning etc. En ook: wanneer heb je eigenlijk een manager nodig?

We hebben de volgende professionals weten te strikken:

Frank Kimenai is een veelzijdige muziekprofessional die al zo’n twintig jaar meedraait in muziekwereld. Zo werkte hij als programmeur bij Poppodium 013 en runt hij tegenwoordig het boekingskantoor Lexicon Bookings en het managementkantoor Tin Ear Management. Hij werkt samen met acts als Traumahelikopter, Afterpartees, Maison du Malheur en The Silverfaces.

Matthijs Boom timmert sinds 2009 aan de weg als artiesten manager. Hij helpt bands met de strategie, administratie, planning en promotie. Eerder werkte hij al bij Excelsior en Double Vee Concerts. Momenteel managet hij Dotan en Rachèl Louise.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij heeft al meerdere bands gemanaged en zal deze avond het gesprek weer hosten.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!