«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie ‘Hoe release ik mijn plaat?’

De tweede Meet The Pro sessie van 2015 gaat over het uitbrengen van een plaat en vindt plaats op maandag 9 maart op het Popunie kantoor.

We gaan dieper in op het uitbrengen van je (eigen beheer) plaat. Wat zijn de valkuilen en hoe maak je bijvoorbeeld een tijdsplanning of krijg je aandacht? Hoe ziet een releaseplan eruit? We hebben de volgende professionals weten te strikken:

Fred van Kruining, voorheen werkzaam bij zowel Universal als EMI Music en labelmanager van de Nederlandse vestiging van het indie label Caroline (oa. Chef’s Special, Bombay Bicycle Club en Elle Bandita). Was ook al eerder te zien in de sessie over publishing en labels.

Geert van de Velde, zanger, gitarist en producer van The Black Atlantic. Met The Black Atlantic bracht hij in eigen beheer een album uit en diverse EP’s, die wereldwijd duizenden keren werden gedownload. Ook heeft de band veel getourd in het buitenland, waaronder in China. In 2016 komt zijn nieuwe album uit.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij heeft al meerdere releases begeleidt en zal deze avond het gesprek hosten.

Let op! Deze Meet The Pro sessie begint een half uur eerder dan normaal, dus om 19.30 u. Inloop vanaf 19.00 u.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: maandag 9 maart
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.00 u, start 19.30 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!