«

»

Meet The Pro sessie ‘Promotie van je band’

Meet The Pro sessie touren in het buitenland

Meet The Pro sessie touren in het buitenland

Wat komt er kijken bij het promoten van je band? Hoe krijg je jouw band onder de aandacht van de pers? Wat zijn voorbeelden van succesvolle promo acties? Hoe werkt een perspromoter? Hoe kan je social media het beste inzetten? Allemaal vragen waar we dieper op ingaan tijdens deze sessie. Promotie is een breed begrip, daarom hebben we ook een divers palet aan sprekers uitgenodigd.

Panellid Bram de Wijs is drummer bij Only Seven Left, en tevens degene die voor zijn band de media campagnes verzint. Hij kan goed vertellen hoe hij slim gebruik maakt van de digitale mogelijkheden en hoe je een viral verzint. Tevens maakt hij videoclips voor bands.
Jessica de Wal heeft een promotiebureau voor artiesten genaamd It’s All Happening. Ze wordt ingehuurd om voor bands als The Gathering en Johnny Dowd van A tot Z de promotie te doen.
Gespreksleider en ervaringsdeskundige is bandmanager en docent Martijn Crama, die ook een eerdere Meet The Pro sessie over management deed, en natuurlijk ook veel bezig is met promotie van zijn bands.

Let op! Onze Meet The Pro sessies hebben geen vrijwillige bijdrage meer maar een vaste entreeprijs van 5 euro, te betalen aan de deur. Graag wel vooraf aanmelden.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: dinsdag 22 april
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!