«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie Publishing & Labels

De derde Meet The Pro sessie gaat over publishing en labels en vindt plaats op woensdag 25 juni op het Popunie kantoor.

Wat is precies publishing, en wat heb je eraan als band? Wat kan een label voor je betekenen en hoe steken de deals in elkaar? Hoe werkt het als jouw track gebruikt wordt voor een reclame? Allemaal vragen waar we dieper op ingaan tijdens deze sessie.

We hebben de volgende professionals weten te strikken:

Fred van Kruining, voorheen werkzaam bij zowel Universal als EMI Music en labelmanager van de Nederlandse vestiging van het nieuwe indie label Caroline (oa. Chef’s Special, Bombay Bicycle Club en Elle Bandita)

Dieuwertje Heuvelings is talentscout bij MassiveTalent, onderdeel van Massive Music. MassiveMusic is een music agency met vestigingen in New York, LA, Shanghai, London en Amsterdam. MassiveTalent plaatst nummers van (nog) onbekende en getalenteerde artiesten onder reclames, films, tv shows en games. Daarnaast cureert ze samen met haar collega Titia de Alternative playlist voor 22tracks Amsterdam.

Koen ter Heegde is labelmanager bij Subroutine Records, een onafhankelijk platenmaatschappij. Zijn functie binnen het label en voor de bands die ze ondersteunen varieert van A&R tot manager en boeker tot promotie. Subroutine brengt platen uit in verschillende genres, van singer/songwriter tot noiserock en van Homemade Empire tot WOLVON.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij leidt deze avond het gesprek, en hostte ook al eerdere Meet The Pro sessies.

Let op! Onze Meet The Pro sessies kennen geen vrijwillige bijdrage meer maar een vaste entreeprijs van 5 euro, te betalen aan de deur. Graag wel vooraf aanmelden.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: woensdag 25 juni
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!