«

»

Geef je op voor Meet The Pro X Rotterdamse Popweek

De vierde Meet The Pro sessie valt midden in de Rotterdamse Popweek! Niet 3, maar 4 professionals deze keer! Ricardo Jupijn (The Daily Indie), Lotte Sterk (MassiveMusic), Marius van Reeuwijk (MARIVS/FUGA) en Wilbert Stuifbergen (Lowlands Media/Pinguin Radio) zullen plaatsnemen in het panel.

Ricardo Jupijn (The Daily Indie)
Met Rotterdamse trots presenteren we Ricardo Jupijn als eerste panellid! We kunnen hem omschrijven als een afgestudeerd journalist, muzikant, freelance schrijver en oprichter plus hoofdredacteur van het onafhankelijke muziekplatform The Daily Indie. En alsof dat niet al genoeg is blijkt hij ook nog label manager, boeker, adviseur, tourmanager en promoter te zijn. Of gewoon lekker plaatjes te draaien op festivals. Zijn we dan nog iets vergeten? Vast wel! Een behoorlijke allrounder dus die Ricardo, die flink mee kan praten over verschillende onderwerpen en muzikanten van een behoorlijke dosis bruikbare tips kan voorzien. Aan Ricardo tijdens deze editie van Meet The Pro de hamvraag: wanneer ben je voor een journalist van The Daily Indie of vergelijkbare blogs of magazines interessant om over te schrijven?

Lotte Sterk (MassiveMusic)
Zit er weer eens een deuntje uit de reclame van een of ander telecom aanbieder, biergigant of automerk in je hoofd? Dan kan het zomaar zijn dat je dit te danken hebt aan Lotte Sterk​! Lotte is namelijk music researcher en A&R manager bij MassiveMusic​. Voor MassiveTalent​, de talent-scout-afdeling van MassiveMusic, zoekt ze naar nieuwe muziek dat gekoppeld kan worden aan merken, commercials, games, films en series. Alleen de grote vraag is natuurlijk in hoeverre jouw muziek geschikt is hiervoor en zo ja, hoe zorg je ervoor dat jouw muziek daadwerkelijk wordt opgenomen in die catalogus van MassiveTalent? En wat kan MassiveTalent nog meer betekenen voor opkomende artiesten?

Marius van Reeuwijk (MARIVS & FUGA)
HOLY **** riep manager Marius van Reeuwijk (MARIVS) toen hij hoorde dat ‘zijn’ Celine Cairo vorige maand de Zilveren Notekraker had gewonnen. Dit is de aanmoedigingsprijs voor talentvolle nieuwkomers waarover musici hebben gestemd die zijn aangesloten bij Norma en Sena. Zijn online promotie skills zullen zeker een bijdrage hebben geleverd aan het succes. Hij wordt liefkozend ook wel de Spotify plugger genoemd en werkt bij FUGA als Content & Label manager. Dit bedrijf biedt software waarmee je jouw digitale muziekstrategie volledig kan beheren. Werkt dit ook voor de gemiddelde muzikant? En kan hij uit de doeken doen hoe je in Spotify playlisten terecht kan komen?

Wilbert Stuifbergen (Lowlands Media & Pinguin Radio)
Na 18 jaar lang betrokken te zijn geweest bij LiveXS als onder meer uitgever en hoofdredacteur was het tijd voor iets nieuws voor Wilbert Stuifbergen. Hij ging aan de slag als Marketing en Communicatie manager bij Mixtream Festival, schreef o.a. voor Written in Music en Lust For Life, draaide plaatjes voor Silent Disco, maar belandde uiteindelijk bij Pinguin Radio (hoofdredacteur, marketing & sales). Daarnaast ook nog verantwoordelijk voor de Lowlands Media als hoofdredacteur van de Programmakrant en Daily Paradise. Een behoorlijke bak ervaring waarbij we op zekers kunnen stellen dat Wilbert wel weet hoe hij muziek in de markt moet zetten en hoe de pers & media te benaderen. Een must voor iedere muzikant op de weg naar succes!

>>>>> Aanmelden kan via dit aanmeldformulier <<<<<

Extra informatie
Datum: maandag 6 november 2017.
Locatie: Popunie kantoor. Adres: Pannekoekstraat 102, Rotterdam.
Inloop: 19.30u. Start: 20.00u.
Entree: € 5,- (contant betalen svp!). Wij zorgen voor een drankje!