«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie Radio, Pluggers & Playlists

De tweede Meet The Pro sessie van 2016 gaat over radio, pluggers en playlists. De sessie vindt plaats op maandag 4 juli op het Popunie kantoor.

De grote vraag voor veel bands: hoe kom ik op de radio? Tijdens deze sessie gaan we dieper op deze en andere vragen in. Daarnaast gaan we het ook hebben over de rol van pluggers en wat playlists tegenwoordig voor je band kunnen betekenen.

We hebben weer een smeuig panel samengesteld met pro’s.

Flip van der Enden
Flip werkte bij verschillende omroepen en voor diverse platenmaatschappijen. Tegenwoordig is hij docent popgeschiedenis aan het Conservatorium van Amsterdam, bestuurslid van G.R.A.P en muzieksamensteller bij PinguinRadio.com.

Rene Harks
Rene Harks draait al vele jaren mee als plugger. Hij heeft gewerkt voor  bands als Elbow, Snow Patrol, Go Back To The Zoo, Ben Howard en vele anderen. Ook heeft Rene met veel van de bands intiem opgetrokken, dus hij heeft meer dan genoeg mooie verhalen!

Menno Visser
Menno is muzieksamensteller voor Roosmarijn Reijmer op NPO 3FM en Leo Blokhuis op NPO Radio 2. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de muziekindustrie, ook als popjournalist. Menno vist in alle mogelijke alternatieve genres op zoek naar verrassende hits.

Artiestenmanager Martijn Crama van Music United is weer host.

Geef je op via de aanmeldpagina

Extra informatie
Datum: maandag 4 juli
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!