«

»

Geef je op voor de Meet The Pro sessie over het succes van de Rotterdamse hiphop

2016 was een ongekend goed jaar voor de Rotterdamse hiphop; er werden records gebroken en grote shows gedaan. Voor deze Meet The Pro sessie hebben we twee keyplayers uit de scene uitgenodigd om hierover te vertellen: Roger Brouwn van Missin Link Bookings (oa. Broederliefde) en Solomon Kifle van Rotterdam Airlines (oa. Sevn Alias). Datum: woensdag 21 december

Tijdens deze sessie zal host Martijn Crama de gasten interviewen over het succes van de Rotterdamse hiphop. Het publiek kan natuurlijk ook weer vragen stellen! Meer over de gasten:

Roger Brouwn
Roger is oprichter van het Rotterdamse boekings & managementburo Missin’Link, dat al sinds 1999 de betere hiphop acts boekt. Denk aan Broederliefde, Hef, Jiggy Dje, SBMG en nog veel meer. Naast boekingen verzorgt Roger ook events en doet hij het management van een aantal acts.

Solomon Kifle
Solomon Kifle is general manager van Rotterdam Airlines & Urban High. De jonge club is hard op weg een Rotterdamse variant van TopNotch te worden. Rotterdam Airlines verzorgt oa. het management van Sevn Alias, Jairzinho en Kevin.

Martijn Crama
Uw wel bekende Meet The Pro host en tevens bandmanager / docent aan het ArtEZ Conservatorium.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: woensdag 21 december
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20:00 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!