«

»

Geef je op voor de Meet the Pro sessie ‘Hoe scoor ik boekingen op festivals?’

De eerste Meet the Pro sessie van 2017 vindt plaats op woensdag 8 maart op het Popunie kantoor en gaat over hoe je een boeking scoort op dat felbegeerde festival.

Hoe zorg je er voor dat je een plaatsje krijgt in de programmering van dat felbegeerde festival? Wat zijn de trucjes en wat de absolute do’s en dont’s? Wat zijn de verschillen tussen een optreden boeken in een zaal en een optreden op een festival? Voor de antwoorden op deze vragen en nog vele andere, hebben we de volgende professionals gestrikt die je het hemd van het lijf kan vragen:

Peter Dijkstra
Peter Dijkstra is werkzaam als programmeur voor Oerol en Welcome to the Village. Daarnaast programmeert hij voor Simplon en werkt hij bij boekings/managementkantoor Wolf Atlas als manager van The Homesick.

Dennis Koster
Dennis is een alleskunner en -doener. Hij programmeert voor Duizel in het Park en My F1rst Festival, is festivalbaas van het Hollandse Kost festival en doet productiewerk voor Rotown. Daarnaast is hij werkzaam als boeker voor Rock ’n Roll Highschool waar hij onder andere de belangen behartigt van The Cosmic Carnival en Meneer van Dalen.

Martijn Crama is weer onze host. Vanuit zijn bedrijf Music United is hij bandmanager voor IX en docent.

Daarnaast voegen wij hier komende week nog één panellid aan toe.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: woensdag  8 maart 2017
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur (contant)
Wij zorgen voor een drankje!