«

Geef je op voor de Meet The Pro sessie: ‘Nieuwe ronde, Nieuwe kansen!’

Tijdens de eerste Meet The Pro sessie van dit jaar ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’ focussen we op hoe je in 2019 opvalt tussen het enorme aanbod van muzikaal talent. Als artiest ben je altijd opzoek naar dé manier om op te vallen, het grotere publiek te bereiken en jouw band/act onder de aandacht te brengen. 

Onderwerpen als: de stappen die je doorloopt als beginnende artiest, promotietips, platformen voor talentontwikkeling als Popronde en hot topics die jij als act/manager in de gaten moet houden dit jaar komen aan bod. Stel al jouw vragen aan het panel en krijg dé unieke kans om specifiek voor jouw situatie tips te krijgen.

Daarnaast vindt er voor het eerst de mogelijkheid plaats om je demo te laten horen aan het panel! Neem een USB-stick mee met jouw beste track en misschien krijg jij wel feedback van professionals.

Deze editie vindt plaats in Eurotrash United, onder het genot van een speciaalbiertje en in een fijne casual sfeer kan je jouw vragen stellen aan het panel met professionals dat volgende week bekend wordt gemaakt. Vanouds wordt het panel gehost door Martijn Crama (artistmanager, docent & auteur Basisbagage).

Heb jij hoge ambities voor 2019? Zorg dan dat je erbij bent en ontvang tips & tricks van een heel tof panel! Houd het Facebook-event in de gaten voor updates & schrijf je alvast in via het aanmeldformulier